Aanbieding

20 jaar Jaar Joyce Nagelstudio! Kijk regelmatig op de website en facebookpagina voor aanbiedingen!

Lees meer>>

Manicure                   

Handen hebben dagelijks veel te verduren, zon, wind, water en andere invloeden. Spa Manicure is een systeem waarna uw handen fluweelzacht aanvoelen en er bovendien soepel en glad uitzien. Veel mensen herkennen de droge rimpeltjes en soms droge pijnlijke winterhanden met scheurtjes. Ontspan uzelf met de aromatherapeutische geuren van citrus en meloen. U kunt kiezen uit een Mini manicure of een uitgebreide Spa manicure behandeling:

Mini Manicure:

·         warm handbad met citrussoak

·         nagelriemen worden verzorgd en terug geduwd

·         nagels worden gevijld en eventuele velletjes verwijderd

·         nagels worden gepolijst

·         als afsluiting een handcrème

·         indien gewenst nagels lakken blank of met een kleurtje

Spa manicure:

1.warm handbad met citrus soak

2.dit wordt gevolgd door een handscrub, deze kristallen verwijderen de niet levende huidcellen en verzachten de handen.

3.vervolgens worden de handen en polsen enkele minuten ingemasseerd met Chrystal Activator. De scrub wordt hiermee samengesmolten. Hierdoor ontstaat een rijpe serum-crème, die diep in de huid wordt opgenomen en intensief de niet- levende huidcellen verwijdert. De Aloë Vera ingrediënten voegen vocht toe en geven de huid een natuurlijke PH Balans. Handen worden gescrubt met exfoliating crystals

4.Daarna worden de handen ingemasseerd met de Finishing lotion. Deze verzachtende, vochtregulerende creme, rijk aan vitamine E en Ceramiden lotion maakt de huid soepel en glanzend met een duurzame gladheid. De aromatische geur van verfrissende citrus en meloen met een overheerlijke hand en onderarmmassage moet het geheel compleet maken.

5.de nagels worden in vorm gevijld en indien gewenst gelakt

Beide behandelingen kunt u uitbreiden met een heerlijke paraffinepakking

Parraffinebad:

Uw handen worden tot aan uw polsen ca. 3 keer in het paraffine-bad gedompeld totdat er een dikke laag paraffine om uw handen heen zit. Vervolgens krijgt u een speciale plastic handschoen aan met daaroverheen een badstofzak voor extra warmte, zodat de verzorgende bestanddelen van de handcrème/lotion goed in kunnen trekken. Deze behandeling is uitermate geschikt voor reuma-patiënten omdat dit pijnverlichtend werkt. Ook bij mensen met winterhanden en kloven biedt deze behandeling langdurige verzachting. Na 10 minuten wordt de paraffine verwijderd en u zult dan merken dat uw handen zeer zacht aan zullen voelen.