Aanbieding

20 jaar Jaar Joyce Nagelstudio! Kijk regelmatig op de website en facebookpagina voor aanbiedingen!

Lees meer>>

Uw styliste Joyce van Tilburg

Mijn naam is Joyce van Tilburg en sinds 1996 ben ik erkend Master Nail Technician. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Creative Nail Design. Na mijn opleiding heb ik 5 jaar achtereen op de beurzen van New York en Las Vegas trainingen gevolgd om diverse technieken onder de knie te krijgen zoals; Electric Drilling, probleem nagels, nail art en snelheidstrainingen.

Regelmatig volg ik workshops en trainingen, bezoek beurzen in Nederland en Duitsland en lees ik vakbladen o.a. uit Amerika waardoor ik op de hoogte blijf van de nieuwste trends en technieken.

In 2012 heb ik de opleiding gedaan voor de Reverse-techniek en Shellac. Shellac is ideaal voor over de eigen nagel maar kan ook perfect over acryl. Kijk voor meer informatie bij het kopje Shellac.

Service, snelheid & kwaliteit staan bij mij voorop. Al jaren heb ik daardoor een trouwe klantenkring. Daarnaast krijgt u bij mij uw persoonlijke vijlenset zodat de hygiëne gewaarborgd is.

Veel dames hebben een druk leven en weinig tijd. Uiterlijke verzorging en mooie handen zijn echter belangrijk en rustgevend, dus neem ondanks de drukte af en toe tijd voor u zelf en uw handen.

U bent van harte welkom, uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee, bij mij in de studio.
Enjoy Beauty!

Joyce van Tilburg